Elektriker Sollentuna

Lysande hjälp när du behöver det som mest

Elektriker med lång erfarenhet

Hej och välkomna till en trevlig och serviceinriktad elektriker i Sollentuna. Vi på Djurstedts El & VVS har varit med i branschen sen många år tillbaka, under vår tid i Sollentuna har vi gjort nästan allting en elektriker kan tänkas att göra. Vi har varit med i nybyggen, renoveringar, dragit el i nya restauranger, ljusat upp stora parkeringsgarage och allt där emellan.

Vi tar oss an alla typer av eljobb, det spelar ingen roll om det är en installation av ett uttag i en lägenhet eller service av en elcentral i en större bostadsförening. Några av tjänsterna vi erbjuder är t.ex. nyinstallationer, ombyggnationer, service av elektriska komponenter och även rådgivning. Vi utför jobb åt företag och privatpersoner, du som anlitar oss som privatperson kan även nyttja ROT-avdraget.

Det finns med andra ord inga jobb som är för stora eller för små för våra elektriker i Sollentuna. Ringer oss på 08-51 51 75 75 och få en kostnadsfri offert!

Kunden i fokus

Vi som jobbar på Djurstedts El & VVS har alltid trott på starka kund relationer, därför gör vi allt vi kan för att göra dig så nöjd som möjligt. Som din elektriker i Sollentuna försöker vi alltid att eftersträva efter tre punkter:

  • Säkerhet
  • Kvalitet
  • Kundnöjdhet

När man lägger fokus på dessa tre slutar det alltid med ett grymt arbete, oavsett förhållandena.

Säkerhet

Vi lägger enormt stor vikt på säkerheten, inte bara för vår skull utan även för dig. Medan elektricitet har gjort vår vardags till en lyx får man inte ta det för givet, en felinstallation av ett uttag kan leda till lägenhetsbränder och i värst fall dödsfall.

Det är någonting vi aldrig vill vara med om, därför har vi utbildat alla våra elektriker på en djupgående nivå inom säkerhet med elektricitet. Vi utför alltid våra arbeten enligt strikta regler och riktlinjer, känner vi att något av dina beslut kan leda till onödiga risker meddelar vi dig omedelbart.

Våra elektriker har även alla behörigheter, det betyder att vi är certifierade att jobba med all typ av el. Anlitar du oss som din elektriker i Sollentuna är du garanterad att få ditt jobb utfört på det säkraste sättet som är möjligt, inget slarv eller fusk. Vi tillämpar även en garanti på alla våra arbeten, tycker du att någonting inte känns helt rätt kommer vi gärna och åtgärdar det.

Kvalitet

Den andra punkten är kvalitet, någonting som alldeles för många elektriker slarvar med. För att ge 100% försäkring att vårt jobb kommer vara av kvalitet, använder vi oss bara av dem bästa produkterna och verktygen på marknaden. Vi skulle aldrig köpa ett sämre märke för att spara in lite pengar, vi anser att kvalitet ska alltid gå först.

Våra elektriker ser även till att du som kund får en så välutfört arbete som möjligt, det betyder helt enkelt att vi aldrig slarvar. Varje installation vi gör är noga planerad och utförd på bästa möjlighet. Hur då? Genom flera år av erfarenhet och kvalitetsservice så klart, vi har ju trots allt gjort liknande jobb över hela Haninge i flera år, vi har lärt oss otroligt mycket under den tiden.

Kundnöjdhet

Vi anser att kunden alltid ska vara nöjd med vårt arbete. Det betyder att vi aldrig kommer lämna dig med någonting du anser vara fel eller ofärdigt, det är ju trots allt du som har beställt jobbet och vi tycker att du ska vara 100% nöjd med vårt arbete innan du betalar.

Förutom att vi gör vanliga eljobb erbjuder vi även rådgivning till dig som är kund hos. Här kan du t.ex. få hjälp med att dra ner på dina elkostnader. Det finns mycket energibovar i hemmet som drar alldeles för mycket energi, vi kan berätta hur du som privatperson kan dra ner på elanvändningen för att spara pengar och miljön.

Låter det intressant? Låt Djurstedts El & VVS bli din elektriker, du når oss på 08-51 51 75 75.

Privatperson eller företag, vi finns här för dig!

Om oss
Djurstedts Sverige AB är en mångsidig entreprenad vars kännetecken är prisvärda tjänster och utomstående service. Förutom el har vi tjänster inom VVS, bygg och måleri.

Kontakta Oss
Kuskvägen 80
191 63 Sollentuna

Telefon: 08-51 51 75 75
E-post: christer@djurstedts.se